Tarts velem a tudatosság útján!

Tarts velem a tudatosság útján!

Az szerelem energiája - Hangold magad a Vénszunra!

2018. szeptember 04. - Kurucsai Márta

Vágysz rá, hogy megérkezzen a várva várt társad,, mégsem akar ideérni, pedig bevetettél már minden spirituális trükköt? 

Azt hiszed, hogy megtaláltad és mindig kiderül, hogy valami mégsem kerek? 

Kedves és segítőkész vagy másokkal, mégsem kapod soha vissza ezt tőlük? 

Megaláznak az emberi kapcsolataidban, nem viszonozzák a szeretetedet? 

 

romance-1934204_960_720.jpg

 

Ezek mind annak a jelei az életedben, hogy valami láthatatlan oknál fogva nem képes szeretetteli kapcsolatokat kialakítani. 

Érzelmi blokkjaink azok, amik nem engedik meg számunkra, hogy a szeretet és a szerelem érzését szabadon megtapasztalhassuk. Amíg ezeket nem írjuk felül valahogyan, nem semlegesítjük, nem oldjuk fel, minden marad a régiben... 

Az Advanced Mind Institute kifejlesztett egy speciális programot azzal a céllal, hogy, ezeket a blokkokat feloldja az érzelmi szférádban, ami által felszabadulsz a hatásuk alól, így lehetővé válik számodra, hogy befogadd az életedbe a megfelelő társat, hogy szeretetteli kapcsolatokat alakíts ki embertársaiddal. 

 Ehhez a vénuszi frekvenciát alkalmazta, ami 221,23 Hz. Ez a program segít abban, hogy megszabadulj azoktól a rád rombolóan ható negatív tudati működéstől, ami tönkretette a kapcsolataidat, ami nem engedte meg számodra azt, hogy harmonikus emberi és szerelmi kapcsolatokat alakíts ki. 

Letöltöm← 

 

A program elsősorban az érzelmi szférára van hatással. Eltávolítja a blokkjaidat, növeli az érzékiségedet. Automatikusan elkezdenek megváltozni az emberi kapcsolataid, nyitott leszel. Erőteljesen megnöveli az intuíciós képességedet. 

Mindannyian azokat a minőségű kapcsolatokat gerjesztjük az életünkben, amilyen emlékkel a tudatalattinkban rendelkezünk. Amikor ez a program hatására megváltozik, megváltoznak a kapcsolataink is. Van aki kibékül azzal akivel haragban volt, van aki el tudja engedni a számára nem tápláló kapcsolatait, van aki újakat kap általuk, van aki számára megjelenik az  igazi... Mindenképpen pozitívan befolyásolja az életed minőségét. 

A program hatása közben bizsergést és nyomást érezhetsz a szemöldököd közötti területen. Ez azért jellemző, mert hat a Harmadik szem csakrára. Ez teljesen normális, és szinte mindenki megtapasztalta aki dolgozott már a programmal, mert a program eltávolítja a blokkokat, amelyek zavarják a környező világ és az emberek valós érzékelését számodra. 

Ez az hanganyag nem kizárólag fejhallgatóval használható mint az Advanced Mind Insititute legtöbb megvásárolható programja. Alkalmas háttérzenének, hallgathatod különböző tevékenységek közben. Segíti a tér harmonizálását, a szeretet és a nyugalom energiájával tölt el. Kiválóan alkalmazható kozmetikai stúdiókban, masszázsterápiáknál, vagy egyéb olyan helységekben, ahol kifejezetten hasznos az, hogy el tudjon lazulni a vendég, vagy megszűnjön egy feszült, stresszes mentális légkör. 

Ha teljesen szeretnéd kimaxolni a hatását és gyorsan fejlődni általa, akkor napfelkelte után  tedd rendszeressé a használatát, de a neked tetszőleges időben is hallgathatod. Ilyenkor úgy hallgasd, hogy felteszel egy fejhallgatót és előtte néhány perecre hunyd le a szemed, figyelj a légzésed természetes ritmusára. Amikor ellazultál akkor kapcsold be. 

→Letöltöm←

 

Amire nagyon figyelj:

-előtte igyál meg egy pohár vizet, figyelj oda arra, hogy ne hallgasd dehidratált állapotban

-ha epilepsziás vagy, vagy más rohamokkal járó betegségben szenvedsz, na alkalmazd

-ha tudatmódosító szerekkel élsz, vagy ilyen gyógyszert szedsz, ne hallgasd

-16 éves kor alatt nem ajánlott

-ha pacemakered van, vagy kisbabát vársz, akkor se használhatod.

Ha kérdésed van és nem kaptál választ, nézd meg itt: GYIK

Várlak szeretettel a facebook csoportomba is! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosutak.blog.hu/api/trackback/id/tr9414221689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása