Tarts velem a tudatosság útján!

Tarts velem a tudatosság útján!

Beavatások

A spirituális fejlődésünk sorspontjai

2018. augusztus 05. - Kurucsai Márta

 

A beavatás azt jelenti, hogy egy transzcendens élmény olyan változást idéz elő az energetikai rendszerünkben, ami által a történést követően tudatállapotunk megváltozik. Beavatódunk, az irányt is megmutatja a szó: befelé, önmagunkba. Közelebb kerülünk az Isteninkhez, belső önvalónkhoz. 

Vannak beavatások, amelyeket nagyon magas energiaszintű emberek közelében, akár a jelenlétében tartózkodással megkaphatunk. Neki van tanult, kapott, elhivatott képessége arra, hogy olyan energetikai állapotváltozást hozzon létre bennünk, ami által a tudatosságunk emelkedik és régi energiamintázatunkat felülírja egy új. Sri Bhagavan, aki  által diksa energiában részesülhetünk csodálatos módon megadhatja ezt az ajándékot. Az isteni minőség jelenlétében akár azonnal, nagy erejű transzcendens változást élhetünk meg, úgy, hogy gyakorlatilag nem csináltunk semmit, csupán megtörténik.

Vannak segítők, akik tanulták, maguk is megtapasztalták a folyamatot, amit képzett módon képesek tovább adni számunkra: a tradicionális beavatásoknak megvannak a saját szabályai, olyan mentális - szellemi.testi folyamatokat kiváltó gyakorlatok, rítusok elvégzése, ami által beavatódunk a magasabb tudati energetikai minőségbe. Nem összekeverendőek ezek a manapság oly népszerű látvány-ezo elemekkel tűzdelt jelmezes színpadi show-szerű bohóckodásokkal, amiknek egyre több csatornán lehetünk a tanúi. 

Vannak azok a beavatódások, amelyek természetszerűleg jelen vannak az életünkben -vagy tudatosak vagyunk róla, vagy nem. Ezek olyan élmények, tapasztalások, amik gyökeres változást hoznak az energetikai rendszerünkbe. Ezek az azok sorspontok, amik olyan érzést hoznak az életünkbe, ami után már semmi nem lesz olyan mint előtte volt. Magasabb nézőpontból szemléljük a dolgokat, ítéletmentesebbé válunk, megváltoznak a prioritásaink, embertársainkkal elfogadóbbak leszünk, ami által szeretetteljes kapcsolatok virágoznak ki életünkben. Belső változásunk erőteljes változást hoz külvilágunkba is, minél jobban békében vagyunk önmagunkkal annál kiegyensúlyozottabbá harmonikusabbá válik környezetünk is. 

Biztosan történt már veled ilyen. Ha anya vagy, megélhetted ezt a szülés által, magában az anyaság folyamatában is. Ha veszítettél már el valakit, akihez nagyon kötődtél és megélted teljességgel a hiány fájdalmát, megtapasztalhattad, hogy utána valami egészen más szemmel látod azokat a dolgokat, amiket eddig csak néztél. 

Van, akinek halálközeli élmény adja meg a beavatódást, van aki  törekvés nélkül, kizárólag kegyelem útján kapja meg. 

Ha szeretnél önmunkával tapasztalatot szerezni, testi-lelki-szellemi változást a magasabb tudatosság jegyében az életedben, elérhető számodra is. Ehhez csupán időt és figyelmet kell fordítanod arra, hogy megtaláld azt a technikát, ami számodra a legmegfelelőbb. Amit rendszeres elköteleződéssel be tudsz építeni az életedbe, ami mellett kitartasz.  

Közben fontos szem előtt tartani, hogy itt folyamatokról van szó, és változásokról, semmiképpen nem arról, hogy valaki csettint kettőt és megoldja helyetted a sorsfeladataidat. Ne elvárásokkal közelítsünk, hanem el- és befogadással. Minél kevesebb az elvárás bennünk, annál nagyobb a fejlődésünk szabadságfoka. 

Választhatsz sok féle módszer, technika közül, a teljesség igénye nélkül összeállítottam egy kis kezdő készletet azok számára, akik nyitottak rá.

Egy napos, ütős kurzus a magasabb tudatosságért

TRATAKA MEDITÁCIÓ: ezt egyedül is végezheted, 

SZEMÉLYRE SZABOTT EGYÉNI MEDITÁCIÓK:  ez kizárólag neked készül, az aktuális állapotod alapján.

 

 

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosutak.blog.hu/api/trackback/id/tr6514159655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása