Tarts velem a tudatosság útján!

Tarts velem a tudatosság útján!

Lezárások feloldása

2018. augusztus 31. - Kurucsai Márta

Voltál már úgy, hogy nagyon szerettél volna valamit és ha minden követ megmozgattál is, mintha minden összeesküdött volna ellened, akkor sem sikerült? 

Ismered azt az érzést, hogy nem tudod elérni a célodat, mintha láthatatlan erők akadályoznának meg benne? 

Úgy gondoltad, ott a helyed egy tanfolyamon, többször elhatároztad mégis, mindig valami közbejött? 

Pénzre van szükséged, képzett vagy, rugalmas, nyitott és mégis, mintha egy bizonyos összeg fölött egyszerűen képtelen lennél megteremteni? Amikor nagyobb összeget kapsz, vagy megtaláltad álmaid munkahelyét, mindig történik valami olyan, amit be kell fizetni, érkezik egy váratlan kiadás, vagy pont akkor büntetnek meg? 

Ha a válaszod ezekre igen, akkor ez lesz a te hanganyagod! 

Tudatalattink rejtélyes hely, amit igazából soha nem láthatunk át teljesen. Hogy mi van benne, azt a jelenlegi körülményeinkből nehézségeinkből következtethetjük ki. Itt tárolódnak azok a tudati és lelki tartalmaink, amiket életeink során a sötétbe száműztünk, amivel nem jó szembenézni, ami fájdalmas, ami régen volt...nem is emlékezhetünk, hiszen a magzatkori emlékeink és előző életes hozadékaink mindannyiunk számára eltemetett emlékek.

Amikor elakadást érzünk valamely életterületünkben, biztosak lehetünk benne, hogy tudatalattinkban van egy rejtett rész, ami a dologgal kapcsolatban olyan múltbéli emléket tárol, ami az adott életterületen gátlóan hat ránk. Ha sikerül is felkutatnunk, hogy mi az, az még nem jelenti azt törvényszerűen, hogy fel is oldódik és eltűnik. 

Az Advanced Mind Institute  azért fejlesztette ki a "Lezárások feloldása" különleges meditációs programját, hogy megszüntethessük általa ezeket a gátló akadályokat az életünkben. Választhatjuk, hogy teszünk azért, hogy gördülékenyen elérjük a céljainkat, megszüntessük a minket gátló tudatalattinkban működő, életünket meghatározó beraktározódott emlékgócokat, amikről a legtöbb esetben nem  is tudunk, hogy ott vannak Csupán a negatív eredményét látjuk az életünkben, hogy nem megy valami, hogy láthatatlan akadályokba ütközünk, a "nekem semmi sem sikerül" érzését. 

Kudarcaink legbelső oka rejtett bennünk. Amikor a célunk  sosem sikerül, az azért van, mert a tudatalattink gátol minket benne. Az ott rejlő kis eldugott, ám hatékony kis szabotázs csomag titkos, hallhatatlan mantrája: ez nem jár nekem, én ezt egy úgysem tudom, nem érdemlem meg, elviszik előlem mások, nem vagyok rá hivatott, kicsi vagyok hozzá, úgysem tudnék mit kezdeni vele stb. Ezek nem mások, mint azok  a Lezárások, amiket fel kell oldani ahhoz, hogy megszabaduljunk a saját kis pszichikai tudatalatti csomagunktól. 

Már az első hallgatás után észrevehető a hatás, olyasmi érzés, hogy "eltűnt egy láthatatlan fátyol a fejemről" , vagy egy sapka, amelyről addig észre sem vettük, hogy ott volt, nyomott és eltakart, csak amikor lekerül ébredünk a fényre ami eddig rejtve maradt előlnünk, a könnyebbségre, amit csak a teher oldódása után tudatosítunk, hogy milyen nehéz is volt. Új módon fogod látni és érzékelni a világot. Amikor először végighallgatod, utána sétálj ki az utcára és meg fogod látni, hogy olyan részleteket fedezel fel, amiket eddig nem vettél észre, pedig mindig is ott voltak. Kicsit olyan ez, mintha új színek, hangok jelennének meg. Megváltozik a befogadásod, az érzékelésed, az érzelmi alapállapotod.

A Lezárások feloldása program első 18 percében egy Theta állapot áll be, amitől nyugodt, kellemes állapotba kerülsz.Ezután belép a Gamma hullám, majd 36Gts , 38Gts és 40Hz.  Majd ismét a Gamma stimuláció és relaxáció ismétlődik meg.

Fontos tudni: A program számos saját jellemzővel bír, az itt leírt utasításokat be kell tartani! 

-Ne kezdj neki szomjasan, dehidratált állapotban. 

-Ne használd, ha epilepszia, vagy más rohamokkal járó betegséged van! 

-Ne használd ha bármilyen drogot, alkoholt vagy tudatmódosító gyógyszert vettél be! 

-Kizárólag fejhallgatóval hallgasd! Ellenőrizd a fejhallgató polaritását! 

-Csak az eredeti, az Advanced Mind Institute által közvetlen kifejlesztett, saját magad által letöltött hanganyagot használd! 

-Kora reggel vagy este használva  a leghatékonyabb. 

-Hetente max. 2 alkalommal alkalmazd! 

Ha további kérdésed van, itt tudod elolvasni: GYIK.

Ha nem találtál választ, ha érdekel a téma, vagy letöltési segédlet kell, csatlakozz a Facebook csoportunkhoz! 

2018-04-13-09-11-14.jpg

A facebook csoportunkban egy tapasztalat: "Sziasztok, kb 1 hónapja heti 2x alkalommal elkezdtem a “Lezárások feloldása” hanganyagot. Életem ebben az évben érdekesen alakult. Szorongás, félelem, aggódás, pánikrohamok és még sorolhatnám jelentek meg nálam. Mióta elkezdtem, Azóta a tüneteim csökkentek, persze még van bőven dolgozni magamon, hogy legyőzzem, de mindenkinek szívből ajánlom. Csodás napot" (Ágota)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosutak.blog.hu/api/trackback/id/tr8014213735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása