Tarts velem a tudatosság útján!

Tarts velem a tudatosság útján!

A Föld bioritmusa

2018. augusztus 21. - Kurucsai Márta

Földünk rezgése minden élőlényre közvetlen hatást gyakorol. 

Schumann-rezonanciáknak nevezzük a bolygófelszín és az ionoszféra által határolt gömbréteg elektromágneses sajátfrekvenciáit.  Winfried Otto Schumann 1952-ben írta le matematikailag 

Az Advanced Mind Institute ezt kiaknázva fejlesztette ki a "Föld bioritmusa" programját, 

Természetes körülmények között, a bolygó összes élőlénye erre a frekvenciára hangolódik. Az ember által teremtett mesterséges közegben azonban már ez a természetes rezonancia nagy mértékben felborult, mert olyan elektromágneses környezetben élünk általában 50-60 Hz frekvencián, amelyek megbontják ezt a természetes összhangot. 

Az egészséges ember frekvenciája a 64 HZ. Amikor még az elektromos frekvenciák 32 és 64 Hz frekvencián működtek, nem voltak ennyire káros hatással ránk. Európában az elektromos hálózatok frekvenciája 50 Hz, ami szabotálja a harmonikus egyensúlyt.

Az Advanced Mind Institute ezen programjának célja, hogy használatával megteremthessük  a természetes egyensúlyt, amivel a technikai fejlődés előrehaladtáig századokon át éltek az őseink. Hogy hogyan? Harmonikusabb kapcsolatban a földdel, ezáltal a természettel, a mostanihoz elenyésző számúnak tűnő pszichés betegségekkel és egyéb zavarokkal. 

A „ Föld Bioritmusa program ”  két részből áll. Az első rész 8 percig tart, 12,9 Hz-es frekvenciával kezdődik, és úgy tervezték, hogy a tudatunkat egyenletesen 7,83 Hz frekvenciára állítja be. A 8. percben a ritmusok szigorúan kalibrált 7,83 Hz-es frekvenciára hangolódik a következő 22 percben.

A meditációban a Föld NASA-próbák által rögzített hangjai is felhasználásra kerültek. Ebben pontosan meg fogod hallani a Föld valódi hangját.  Ezeket a hangokat 7,83 Hz-es frekvenciával harmonizálták, és segítenek neked rezonancia állapotba lépni a Föld bolygóval. 

continents-earth-globe-41950.jpg

https://www.pexels.com/photo/planet-earth-41950/

Hogyan használd? 

Igyál egy pohár vizet, helyezkedj el kényelmesen, és 5-10 percig fókuszálj a légzésed természetes ritmusára. 

Hallgathatod fejhallgatón és egyéb készüléken is. Fontos a hangszórók minősége, továbbá, hogy egyenlő távolságban legyenek tőled.

Ne használd:

-ha babát vársz,

-ha epilepsziás, vagy más rohamokkal járó betegséged van,

-alkoholos, vagy egyéb tudatmódosító szer, gyógyszer befolyása alatt állsz,

-ha még nem vagy 16 éves,

-ha pacemakered van. 

 További cikkek: 8 ütős érv a meditáció mellett

Bioakusztikus meditáció INGYENES

Érdekel a téma? Csatlakozz ITT a magyarországi facebook csoportunkhoz! 

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosutak.blog.hu/api/trackback/id/tr3114192765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása