Tarts velem a tudatosság útján!

Tarts velem a tudatosság útján!

Theta meditáció

2019. november 23. - Kurucsai Márta

Az agynak 5 fő frekvenciája létezik, ezek közül a Theta tartomány az, ami lehetővé teszi számunkra a teremtés tudatállapotát. Ez a nagyon mély ellazulás állapota,amelyben az agyhullámok másodpercenként 4-7 Hz frekvenciára lassulnak le. Ez az a tartomány, ami  az elménk  tudatos és a tudattalan területek határt uralja. Ezért kiválóan használhatjuk nem csak ellazulásra, relaxációra, hanem céljaink megvalósítására is. Hétköznapi szinten viszonylag keveset vagyunk ebben az állapotban, ami az alvási ciklusaink első szakaszának feleltethető meg. Ebben az állapotban vannak azok az emberek is, akik parázson tudnak sétálni. 

A Theta agyhullám az agyunk természetes működésének a folyamata, amit szándékosan is módunkban áll előidézni, amit különféle meditációs technikákkal tehetünk meg. Ha képesek vagyunk ilyet tudatosan és rendszeresen beépíteni a spirituális fejlődésünk folyamatába, az általunk célzott kívánságokhoz nyitjuk ki a kaput, miközben megszabadulunk a blokkjainktól, negatív, számunkra nem építő energiáktól, mert ebben az állapotban hozzáférünk a saját tudatalattinkhoz és képesek vagyunk módosítani azt. Ebben az állapotban betekintést nyerhetünk a tudatalatti folyamatainkba, ráláthatunk negatív programjainkra és feloldhatjuk azokat, felülírhatjuk, lecserélhetjük pozitív és minket előrevivő változtatásokkal.

screenshot_20191123_102044.jpg

Ennek az állapotnak az eléréséhez készítette az Advanced Mind Institute a következő hanganyagot, amit ingyenesen hozzáférhetővé tett mindenki számára, aki szeretné használni. Azon kevés munkájuk egyike, amelyet nem kötelező a fejhallgató használta, háttérzeneként is alkalmazható. Persze, ha fejhallgatóval hallgatjuk a hatás jobban kimaxolható, figyeljünk ilyenkor a megfelelő polaritásra. Most is figyeljünk a következőkre: 

-igyunk előtte megfelelő mennyiségű vizet

-ne hallgassuk autóvezetés, más gépjármű használata közben 

-ha valaki szívritmus szabályozóval él, epilepsziás, 16 éven aluli, babát vár, vagy alkoholos befolyás alatt áll, ne alkalmazza! 

Innen tudod letölteni:                                           LETÖLTÖM 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosutak.blog.hu/api/trackback/id/tr415320986
süti beállítások módosítása