Tarts velem a tudatosság útján!

Tarts velem a tudatosság útján!

Neuroakusztikus akupunktúra

7x4 perc az egészséges energetikádért!

2019. január 20. - Kurucsai Márta

Az Advanced Mind Institute által fejlesztett új program, a tradicionális  akupunktúrát egy modern eszközökkel létrehozott új szintre emeli. 

A Neuroakusztikus akupunktúra olyan speciálisan kifejlesztett hangírást használ, amelyek stimulálják  a test energiaközpontjait, a meridiánokra hatva fejtik ki hatásukat, helyreállítva a test energiaáramlását, így harmonizálva a működést. 

Használható általános egészségmegőrzésre, meditációra, gyógyulási folyamatok támogatására és természetesen meditációra. 

A program 7 részből áll, a 7 rész mindenki 4 percig tart.

Hogyan használd? 

A Neuroakusztikus akupunktúra  programot a számodra optimális időben hallgathatod. Helyezkedj el fekve, kényelmesen és 5-10 percig figyeld csukott szemmel a lélegzeted természetes ritmusát. Ezután tedd a fejedre a fejhallgatót, figyelve a megfelelő polaritásra.FONTOS. hallgatás közben ne mozogj, ne változtass a testhelyzeteden!  A program hatékonysága  a mozdulatlanságodtól függ. Ha nehezedre esik, elképzelheted, hogy valódi tűkkel van teleszurkálva a tested és ha megmozdulnál ezek kiesnének. :)  Figyelmedet a mellkasod közepére irányítva továbbra is maradj légzésfigyelésben.Figyelmed ezzel töltsd ki, a fókuszod végig a légzéseden maradjon.Érezhetsz a testeden pulzálást, meleget, ezek egyike sem ad okot aggodalomra, csupán azt jelzi, hogy a program végzi a dolgát. Amikor befejeződött, még néhány percig maradj fekve, mielőtt felállnál. 

Naponta 1, heti max. 5 alkalommal használd a programot! 

Egy alkalommal egyszer hallgasd meg, soha ne indítsd újra, akkor se, ha nagyon jól esett! 

Kizárólag csukott szemmel hallgasd! 

Igyál előtt 1--2 pohár vizet, semmiképpen ne legyél dehidratált állapotban.

Mielőtt nekiállsz az egésznek, hallgass bele és állítsd be a számodra legkellemesebb hangerőt! Semmiképpen ne legyen túl hangos! 

Ha alkoholt ittál vagy bármilyen drogot fogyasztottál ne használd! 

A program a befejezése után még 4-6 órán át folytatódik a testben, ez alatt idő alatt nem ajánlott más meditációkat alkalmazni vagy bármilyen tudatmódosító szert használni!  

Hiperérzékenységben szenvedőknél a program erős reakciót válhat ki, súlyosbíthat bizonyos tüneteket. Ez normális, azt jelzi, hogy  a program  elindított egy helyreállítási folyamatot. Ekkor használja csak heti 2-3 alkalommal, Az kellemetlen tünetek el fognak múlni. 

LETÖLTÉS ITT

51071841_441868723387604_2195500145418698752_n.jpg

Igen, ez egy orosz nyelvű oldal, amiről meg tudod vásárolni. Amennyiben erről az oldalról töltöd le, biztonságosan tudsz fizetni bankkártyával vagy a PayPal szolgáltatásodon keresztül. Ha ezen a linken töltöd le azzal az oldal magyar nyelvű fejlesztését támogatod! 

 

Ne használd:

-ha epilepsziás vagy! 

-ha szívritmus szabályzód van!

-ha tudatmódosító szereket, gyógyszereket használsz!

-kisbabát vársz! 

-ha nem vagy még 18 éves! 

A program nem gyógyszer semmilyen kezelést nem helyettesít és nem diagnosztizál! 

Ha nem találtál választ, ha érdekel a téma, itt a GYIK vagy letöltési segédlet kell, csatlakozz a Facebook csoportunkhoz! 

Forrás: https://www.advanced-mind-institute.org, Lenny Rossolovski

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosutak.blog.hu/api/trackback/id/tr8414573928
süti beállítások módosítása